ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mühendislere hizmet içi eğitim

Mühendislere hizmet içi eğitim
YAYINLAMA: 04 Mart 2022 / 14.40
GÜNCELLEME: 04 Mart 2022 / 14.40
Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası ile mesleki eğitim semineri düzenleniyor.

Sertifika verilecek

Büyükşehir belediyesi meclis salonunda iki gün devam edecek seminerde mühendislere katılım sertifikası verilecek. İnşaat Mühendisleri Odası yetkilileri, üyelerin bilgi birikimlerini yenileyecekleri önemli bir seminere mutlaka katılmasını isterken, seminer sonunda verilecek katılım sertifikasının yapı denetim kanunu ve yetkin mühendislik belgesi verilmesinde de etkili olacağı kaydedildi. Seminerde konusunda uzman öğretim üyeleri bilgi verecek.

Prefabrike sanayi yapılarının tasarım ilkeleri

Büyükşehir belediyesi meclis salonunda bugün saat 11:00-13:00 arasında yapılacak seminerin sabah oturumunda İstanbul Üniversitesi inşaat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Metin Aydoğan, Prefabrike sanayi yapılarının tasarım ilkeleri konusunu anlatacak. Öğleden sonraki oturum saat 14:00 ile 15:00 arasında yapılacak. Bodrum değilse yine İstanbul Üniversitesi inşaat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Aydoğan, prefabrik sanayi yapılarının hesabıyla ilgili örnekleri anlatacak.

Betonlar ve çelik çubukları ile

betonda kalite anlatılacak

Yarın yine aynı yerde devam edecek seminerin sabahki oturumu saat 10:00 ila 12:00 arasında ve betonun durabilir testi ve yüksek performansı betonarme Çelik çubuklar konusu işlenecek. Bu konuda İstanbul Üniversitesi inşaat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir bilgi verecek. Öğleden sonraki oturum saat 13:00 ile 15:00 arasında yapılacak. Betonda kalite denetimi ve standartlarının karşılaştırılması, betonda kalite ve güvence sistemi konuları anlatılacak. Bu konu ile ilgili olarak ise İstanbul Üniversitesi inşaat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hulusi Özkul bilgi verecek.

Seminer sonunda katılımcıların soruları yanıtla nacak ve konuyla ilgili tartışma ortamı yaratılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *