ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ödemede kolaylık için 10 banka ile anlaşıldı

Ödemede kolaylık için 10 banka ile anlaşıldı
YAYINLAMA: 01 Ekim 2023 / 19.53
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2023 / 20.09
GASKİ Genel Müdürlüğü su faturalarının tahsilatı sırasında, veznelerde meydana gelen yığılmaları önlemek için bundan sonra anlaşmalı bankalarda da otomatik ödeme ve vezneden tahsilat yapılacak.

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların fatura ödemede son günleri bekledikleri, bu nedenden dolayı da şehir içerisinde ve GASKİ hizmet binasında bulunan bezlerde yığılmaları meydana geldiğini belirterek, yığılmaların önlenmesi için 10 banka ile anlaşma yapıldığını vurguladı.

Anlaşma sağlanan Dışbank, Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Şekerbank, Alternatif bank, Vakıfbank, Finansbank, Oyak bank ve Koçbank'ın toplam 26 şubesinden otomatik ödeme yapılabildiğini ifade eden GASKİ Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy, Şekerbank, Alternatif bank, Vakıfbank ve Finansbank’ın toplam 9 şubesinin veznesinden de ödeme yapılabileceğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde Asya finans ve Kuveyt Türk ile anlaşma yapılacağına değinen Uslusoy, vatandaşların fatura öderken sorun yaşamaması için her türlü kolaylığın sağlanacağını belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *