ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Okul öncesi eğitim haftası etkinlikleri bugün başlıyor

Okul öncesi eğitim haftası etkinlikleri bugün başlıyor
YAYINLAMA: 21 Şubat 2024 / 16.15
GÜNCELLEME: 21 Şubat 2024 / 16.15

Büyükşehir Belediyesi 1-7 Eylül okul öncesi eğitim haftası etkinlikleri bugün saat 10:00’da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak. Yine etkinlik çerçevesinde 2 ekip bir dizi ziyaretlerde bulunarak Vali Lütfullah Bilgin, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan, Garnizon Komutanı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü, Sosyal Hizmetler İl Müdürü makamında ziyaret edilecek.

İkinci gün hayvanat bahçesine ve Mahmut Fehime Güleç, Hürriyet, Düztepe ve Hoşgör ilköğretim okulları civarındaki kırsal kesimlerde bulunan ailelerin eğitimi ile göz, diş, kulak, sağlık taraması yapılacaktır.

Üçüncü gün Prof. Dr. Ayla Oktay, Prof. Dr. Belma A. Tuğrul ve Doç Dr. Rengin Zembat Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda okul öncesi eğitim semineri verecektir.

Dördüncü gün Kırkayak parkı şenlikleri yapılacaktır. Beşinci gün Mahmut Fehime Güleç, Hürriyet, Mahmut Fehime Ersoy, Şükriye Göğüş ilköğretim okulları ziyaret edilerek eğitim malzemesi yardımı yapıldıktan sonra etkinlik Çukurova lunaparkındaki şenlikler ile son bulacaktır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *