ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ölüm kavşağına trafik düzenlemesi

Ölüm kavşağına trafik düzenlemesi
YAYINLAMA: 29 Haziran 2021 / 15.51
GÜNCELLEME: 29 Haziran 2021 / 15.51
Gaziantep’te ikisi öğrenci 7 kişinin ölümüne yol açan trafik kazasından sonra valilik tarafından kent içinde trafik uygulamalarına yönelik ek kararlar alındı. Ayrıca kazanın olduğu kavşakta fiziki tedbirlerin alınacağı kaydedilirken, gürültü kirliğine, çöp bidonlarından el arabalarıyla çöp toplanmasına da izin verilmeyecek.

Vali Erhan Tanju konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, 22 Ekim salı günü sabah saatlerinde meydana gelen ve toplam 7 öğrenci ve vatandaşın ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına yol açan trafik kazasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Tanju, bu kazadan sonra trafik sorunlarını görüşmek ve çözüm getirmek, trafiğin daha düzenli ve güvenli şekilde akışını sağlamak ve kazaları azaltmak amacıyla gerekli tedbirleri almak üzere, İl Trafik Komisyonu’nu toplayarak bir takım kararlar alındığını açıkladı.

Tanju, buna göre 7 kişinin ölümüne ve 20 kişinin yaralanmasına yol açan trafik kazasının meydana geldiği Güvenevler Mahallesi 39 Nolu Cadde ile İbrahimli Yolu’nun kesiştiği kavşak olmak üzere, Güvenevler ve Fatih Mahalleleri’ndeki 12-13-23 ve 26 nolu caddelerin kesiştiği kavşaklarla, Merveşehir Mahallesi’ndeki 99 Nolu Cadde ile 170 Nolu Sokağın kesiştiği kavşakta bir hafta içerisinde gerekli fiziki tedbirlerin alınacağını vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *