ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Öncelikli konu su

Öncelikli konu su
YAYINLAMA: 22 Ağustos 2023 / 21.05
GÜNCELLEME: 22 Ağustos 2023 / 21.05
Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey kendisinin ve birinci derece yakınlarının mal varlığını düzenlendiği bir basın toplantısıyla açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey içme suyunun pahalı satılmasının üzerinde öncelikle durduklarını söyledi. Güzel bey düzenlediği basın toplantısında Gaziantep için yeni bir hizmet sayfası açtıklarını belirterek halkın dilek ve şikayetleri çerçevesinde hazırladıkları 3 aylık acil eylem planını hayata geçireceklerini belirtti.

Seçim çalışmaları sırasında su faturalarına ilişkin yoğun şikayet aldıklarını kaydeden Güzelbey, “Acil eylem planında olmamasına karşın bu konuya öncelik verdik. Göreve başlar başlamaz su konusunu masaya yatırdım. Şu anda aşağıdaki bir salonda uzmanlardan oluşan bir heyetle konuyu görüşüyorum. içme suyu konusunda bir hafta içinde önemli açıklamalar yapacağım” dedi.

Bu teveccühe layık olmaya çalışacağız

Halkın yerel seçimlerde kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini, bu teveccühün sırtlarında büyük yük olduğunu vurgulayarak, “Bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Biliyoruz bu teveccüh uzun süreli değil. Bu teveccühe layık olamadığımız da halkın bize verdiği emaneti geri alacağını da biliyoruz. Gece gündüz demeden çalışacağız ayrım gözetmeden herkesi kucaklayacağız belediye hizmetlerini eşit ve adil dağıtacağız. Mesai arkadaşlarım eşit ve adaletli hizmet sunacaklar bu konuda dikkatli olmalarını istememin hakkım olduğuna inanıyorum. Insanların hizmetinde olan belediye olarak eşit ve adil hizmet dağıtan herkes başımızın tacıdır. En küçük memurundan en üst düzey yöneticisine kadar adalet ve eşitlikten ayrılmadığı sürece kimseyi işinden ekmeğinden etmek gibi bir düşüncemiz yoktur. Ama hizmet ederken adalet ve eşitlikten ayrılanlar sonucuna kendileri katlanır” şeklinde açıklama yaptı

Borsada oynadım demem

çünkü borsadan anlamam

Adayken, seçildiğinde ilk işi kendisinin ve birinci derece yakınlarının mal varlığını açıklamak olacağını söyleyen Güzelbey, dünkü toplantıda kendisinin ve birinci derece yakınlarının mal varlığını da açıkladı. Bu davranışıyla türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğine inandığını vurgularken görev süresi sonunda yeniden mal varlığını açıklayacağını belirtirken görev sürem sonunda yeniden sizlerle bir araya gelip benim ve birinci derece yakınlarının mal varlığını yeniden açıklayacağım dedi. Artış olmuşsa hesabını vereceğim. Hem de borsada oynadım şunu kazandım gibi afaki açıklamalar da yapmayacağım. Hayatımda borsa ile ilgili işlem yapmadım. Bir defa bir arkadaşımın ısrarıyla borsaya yatırım yaptım onda da battım. Ama bu küçük bir isteğiydi. Hayatımda kumar oynamadım at yarışı oynamadım bu oyunlar nasıl oynanır bilmem. Yani bu tür bir kazancım olmadı olmayacak diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *