ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Öncelikli sorun işsizlik ve yoksulluk

Öncelikli sorun işsizlik ve yoksulluk
YAYINLAMA: 23 Temmuz 2023 / 14.32
GÜNCELLEME: 23 Temmuz 2023 / 14.33
SHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vakkas Dalkılıç, belediye başkanı seçilmesi durumunda ilk işinin yoksulluk ve işsizlikle mücadele ve toplumsal barış konusunda çalışmalar olacağını söyledi.

İşsizliğe çözüm bulamayınca yoksulluğu önleyemezsiniz

Toplumun en önemli sorunu işsizlik ve yoksulluk olduğunu, işsizlik ve yoksulluğa çözüm bulmadan hiçbir uygulamanın başarılı olamayacağını belirten Dalkılıç, “Biz asla ve asla yoksul insanlara aş evi açıp, onların üretmeden bize bağlı kalıp daha da yoksul ulaşmalarına göz yummayacağız. Öncelikli işimiz işsizlik ve yoksulluğu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmek. Bunlar içinde çok ciddi kaynağa ihtiyaç yok. 24 trilyon gibi bir rakam Şehitkamil halkının işsizlerine istihdam sağlıyor ki, parayı ciddi projelerle elde edebiliriz. İşsizliğin önünü kesince yoksulluk da son bulacak ve insanlar hem kendileri hem de ülkeleri için kazanmaya başlayacaktır” diye konuştu.

70 bin İnsan işten çıkarıldı

İşsizlik ve yoksulluğun çözümünün toplumsal barışı getireceğini belirten Dalkılıç, 3 yıl içinde kentimizde 70 bin insanın işten çıkarıldığını, aileleriyle birlikte hesap edildiğinde çok yüksek bir kitleyi oluşturduğunu söyledi.

Dalkılıç, İşsizlik ve yoksulluk sorunu çözülmeden sosyal barışın sağlanamayacağına dikkat çekti

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *