ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Öncelikli talep eğitimdi

Öncelikli talep eğitimdi
YAYINLAMA: 08 Aralık 2022 / 13.29
GÜNCELLEME: 08 Aralık 2022 / 13.29
Valiliğin çarşamba günleri düzenlediği Halk Gününe katılan vatandaşların büyük bölümü sağlık ve gıda yardımı talebinde bulundu

Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle çocuklarını okutamadığı için maddi katkı bekleyenler, çocuklarının yatılı okula kabulünü isteyenlerin yanı sıra üniversiteyi kazandığı halde kayıt yaptıramayıp maddi destek isteyen genç kızlar da vardı.

Gazi Üniversitesi matbaa bölümünü kazanan bir kız, harç parası olmadığını, kayıt için kendisine maddi yardımda bulunulmasını talep etti. Gaziantep Üniversitesi tıp fakültesi ikinci sınıfta okuyan bir kişi daha valilikten maddi yardım talebinde bulundu.

Okumak isteyenlerin talepleri geri çevrilmedi

Gazi Üniversitesi matbaa bölümünü kazanan bir kız, harç parası olmadığını, kayıt için kendisine maddi yardımda bulunulmasını talep etti. Yeşilyurt köyü muhtarı Abdülhamit Yıldırım da Gaziantep Üniversitesi tıp fakültesi ikinci sınıfta okuyan bir kız için kitap parası yardımı talebinde bulundu. Vali yardımcısı Müfit yavuz, görevlilere her iki öğrenciye de maddi yardımda bulunulması talimatını verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *