ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Onur Air Gaziantep seferine başlıyor

Onur Air Gaziantep seferine başlıyor
YAYINLAMA: 03 Temmuz 2023 / 19.15
GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2023 / 19.15
Özel havayolu taşımacılık şirketi ONUR Air, 22 Şubat 2004 tarihinde Gaziantep seferine başlayacak

Yurt içi seferlerine, 9 Aralık 2003 tarihinde Kayseri ile başlayan Onur Air, daha sonra Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Adana, İzmir, Antalya ile devam ettiği seferlerine Gaziantep’i de ekledi.

Onur Air, 9. Uçuş noktası olarak Gaziantep’e her gün karşılıklı sefer düzenleyecek. Onur Air ilk uçuşunu 22 Şubat’ta İstanbul-Gaziantep seferiyle yapacak.

Uçuşların başlaması nedeniyle 22-23 Şubat tarihleri arasında Gaziantep’te çeşitli ziyaretler ve kültürel etkinlikler yapılacak. Yetkililer, İstanbul-Gaziantep bilet ücretinin 79, gidiş-dönüş bilet alınması halinde ise 149 milyon lira olarak uygulanacağını bildirdiler.

Şu anda 23 uçak filosu, 5 bin koltuk kapasitesi olan Onur Air, 12 yıldan beri Türkiye’de çeşitli Avrupa ülkelerine uçak seferleri düzenliyor.

Firma yetkilileri, uluslararası pilot eğitim merkezi, teknik bakım birimleri, personeli ve cirosuyla Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air’in Avrupa’da kazandığı deneyimle THY’den sonra ülkenin en kapsamlı uçuş programını hayata geçirdiğini, böylece Türk insanının uygar dünyanın kalite, güvenlik ve fiyat standartlarıyla uçurmaya başladığını kaydettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *