ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Organik Tarım Seminerine uzmanlar katılacak

Organik Tarım Seminerine uzmanlar katılacak
YAYINLAMA: 08 Ağustos 2023 / 13.21
GÜNCELLEME: 08 Ağustos 2023 / 13.27
İngiltere Büyükelçisi Sir Westmacott geliyor

İngiltere-Türkiye işbirliği seminerleri kapsamında İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Sir Peter Westmacott Gaziantep’e geliyor.

Türkiye Süt, Et, Gıda, Et Sanayicileri ve Üreticileri Derneği ve Gaziantep Ticaret Odasının 31 Mart’ta düzenleyeceği seminerde, Gıda Hijyeni ve Organik Tarım sektörleri ele alınacak. İngiltere'den uzmanların da katılacağı seminer ve çalışmalar için İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Sir Westmacott’un Gaziantep’e geleceğini açıklandı.

İngiltere Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırım Ateşesi Taylan Atakan, Büyükelçi Sir Westmacott’un yanında seminere, Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Chris İnnes Hopkins, Tarım Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Dr. Vedat Uzunlu, Tarım Bakanlığı Müsteşarı Hasan Hüseyin Coşkun, Tarım Bakanlığı eski müsteşarı SETBİR genel sekreteri Dr. Erkan Benli ile İngiltere’den gelecek sekiz uzmanın katılacağı bildirildi.

Büyükelçi Sir Westmacott’un seminer öncesinde Gaziantep’e gelerek Vali Lütfullah Bilgin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’ı ziyaret edeceği bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *