ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

OSB yönetiminden Dubai çıkartması

OSB yönetiminden Dubai çıkartması
YAYINLAMA: 26 Mayıs 2023 / 12.53
GÜNCELLEME: 26 Mayıs 2023 / 12.54
Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, yönetim kurulu üyeleri ve eşlerine bir hafta süreyle Dubai’deki dünyanın tek 7 yıldızlı oteli olan Burj Al Arab’da ağırladı.

Ucuz tekstil fuarına katıldılar

OSB başkanı Cahit Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta başında eşleriyle birlikte Dubai’ye uçtu. Arap aleminin New York’u olarak bilinen Dubai’de tekstil ve ev ürünleri fuarına katılan sanayiciler, geziden son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Burj Al Arab’da konaklandı

Vali Lütfullah Bilgin’in de bulunduğu OSB yönetim kurulu üyelerinin eşleriyle birlikte katıldığı bir haftalık gezide, ekibin dünyanın en ünlü ve tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab’da konakladığı öğrenildi.

Fuar yararlı oldu

Bir haftalık Dubai seyahatinin ardından dün akşam saatlerinde İstanbul’a inen ekip, hava koşulları nedeniyle Adana’ya uçtu ve ardından kara yoluyla Gaziantep’e geldi. İşadamları, Dubai’yi çok beğendiklerini, kentin adeta Arap dünyasının New York’u görünümünde olduğunu kaydederken, “Tekstil fuarı nedeniyle yaptığımız gezi son derece yararlı geçti. Bu arada Dubai’yi gezip tanıma fırsatı bulduk” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *