ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Özel Güney Fırat Okullarında Bahar Şenliği başladı

Özel Güney Fırat Okullarında Bahar Şenliği başladı
YAYINLAMA: 09 Ocak 2022 / 16.59
GÜNCELLEME: 09 Ocak 2022 / 16.59
Özel Güney Fırat Okulları tarafından geleneksel bahar şenliğe gerçekleştirileceği bildirildi.

Özel Güney Fırat Okulları yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Mayıs 2003 tarihlerinde okulun kuruluşunun 15. yılı olması nedeniyle bu yılki şenliklerin kapsamının daha da genişletildiği öğrenildi.

Şenliğin iki aşamada yapılacağını söyleyen yetkililer, birinci aşama 3 Mayıs cumartesi günü saat 10:00’da okul genel müdürü Fethiye Ersoy açılış konuşmasıyla başlayacak. Açılışta beşinci Zırhlı tugay bandosu konuk olarak bulunacak, ardından okulun öğrencilerinin çeşitli gösterileri sunacak dedi.

Gösteriler kapsamında, anasınıfı öğrencilerinin koro ve kına gece gösterisi, ilköğretim birinci kademe öğrencilerinin step, salsa, jimnastik, roman dansları, rock roll, Azeri dansları. Ayrıca nostalji duygusunu yaşatmak için yumurta yarışı, yoğurt yeme yarışı, çuval yarışı gibi oyunlar sergilenecek.

Gün boyunca okul bahçesinde TEMA Vakfı Atatürkçü Düşünce Derneği, Uygar yayınevi, Mezunlar Derneği ve okuldaki kulüplerin stantları açık olacak.

Şenliğin ikinci aşamasının 4 Mayıs Pazar günü saat 7:00’de ticaret odası konser salonunda Torkut grubun desteğiyle gerçekleşecek konserle devam edecektir. Konseri Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, Türk Halk Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul, Selahattin Erköse, Canan Sezgin Ulukan, Ankara ve İstanbul radyosu ses sanatçıları katılacak. Konseri Erkan Yolaç sunacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *