ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Özel Seçkin okulları bilim şenliği düzenlendi

Özel Seçkin okulları bilim şenliği düzenlendi
YAYINLAMA: 15 Şubat 2022 / 14.28
GÜNCELLEME: 15 Şubat 2022 / 14.28
Özel Seçkin okulları tarafından bilim şenliği düzenlendi. Etkinlikler kapsamında öğrenciler yaptığı başarılı çalışmaları sergiledi. Şenlik, müzik eşliğinde gerçekleşirken, bilim projeleri sergilendi ve panayır stantları açıldı.

Öğrencileri seçkin bir ortamda eğitim öğretim imkanı sunuluyor

Okul müdürü Kenan Çakır, bilim şenliğinin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada bilim ve teknolojinin çok hızlı olarak ilerlediğini belirterek, bu ilerleme ayak uyduran toplumların dünya üzerinde söz sahibi olabildiklerini açıkladı. Bunun için gelişmiş toplumların donanımlı yani alanında iyi yetişmiş bireyler önem verdiğini ifade eden Çakır, bu noktada eğitim öğretim kurumlarının devreye girdiğini söyledi. Özel Seçkin Okulları öğrencilerine seçkin bir ortam sunarak bu ihtiyaca cevap vermek amacında ve gayretinde olduklarını belirtti.

Çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için

hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz

Öğrencilerin sosyal ve pozitif bilimlerde çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını kaydeden Kenan Çakır, “Öğrencilere, derslerde öğrendikleri bilgilerin sınıf dışında nasıl kullanılacağı konusunda deneyim kazandırmak, onları bilimsel yöntemle tanıştırmak ve en önemlisi yaşadıkları dünyayı daha iyi tanımalarına yardımcı olmak için 2002 2003 eğitim ve öğretim yılından itibaren geleceğin seçkin bilim adamları şenliğine düzenleyeceğiz. Okulumuzun bugünlere gelmesi elbette kolay olmadı. Öğretmenlerimiz özverili çalışmaları, öğrencilerimizin hayran kalınacak gayretleri ve kurucularımızın sonsuz desteğiyle İle geçmişte olduğu gibi bu yılda bir çok başarıya imza attık” dedi.

Bilim şenliğine çok sayıda davetli katıldı. Özel seçkin okulları ne bilim şenliğine resmi ve özel kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *