ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Özel Sungurluoğlu okulları mezuniyet gecesi düzenledi

Özel Sungurluoğlu okulları mezuniyet gecesi düzenledi
YAYINLAMA: 11 Mart 2022 / 14.21
GÜNCELLEME: 11 Mart 2022 / 14.21
Özel Sungurluoğlu okulları tarafından dün mezuniyet gecesi düzenlendi. Özel Sungurluoğlu okulları Anadolu lisesinde dokuzuncu fen lisesinde beşinci dönem mezunlarını verdi.

Gelecek nesillerin rehberi gençler

Okulda düzenlenen geceye vali yardımcısı İsmail Korkmaz, milli eğitim müdürü Fikret Atak, ağır ceza Mahkemesi Başkanı Cuma Siyahhan, milli eğitim Şube müdürleri ve ilk teftiş kurulu Başkanlığı ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Mezuniyet gecesinde konuşan okul müdürü Sait Carlo, yarının kurucuları, gelecek nesillerin rehberi olacak gençleri üniversite kapılarına getirdiklerini söyledi.

Gelecekte her şey ilim

yörüngeli olacaktır

Bilimin hızla küreselleşen dünyada çok önemli bir yer işgal ettiğini dile getiren okul müdürü Karlı, “Bu noktada önemli olan böyle bir dünyaya hazırlanmak. Gelecekte her şey gücünü elinden alacağına göre böyle bir geleceğin ilim üzerine örgütlenmesi ancak bir şekilde gayretli olacaktır. Yeşeren limitlerimizde tüllenen, mamur bir dünyanın mimar olacak olan bu öğrencilerimiz bundan sonra tahsili üniversiteye devam edecek, güzellikler beldesi Türkiyemize fedakarlık da bulunmanın zevkini yaşayacaklar, dalgalanan bir bayrak haline geldikleri günde de aynı asalet ve soyluluğu göstereceklerdir. Ve gelecek bunların sunduğu çalışmalarla, mesajlarla aydınlığa kavuşacaktır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *