ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sabah'ın İtalyanca eki yine yaygın basındaydı

Sabah'ın İtalyanca eki yine yaygın basındaydı
YAYINLAMA: 06 Temmuz 2024 / 11.38
GÜNCELLEME: 06 Temmuz 2024 / 11.38

Sabah'ın İtalyan iş adamlarının ziyareti nedeniyle yayınladığı 36 sayfalık İtalyanca/Türkçe ek dün yine yaygın basının gündemindeydi. Hürriyet Gazetesi haberi, "Gaziantep’in en çok satan yerel gazetelerinden Sabah, İtalyanca ek verdi. Ekin ilk sayfasında hem İtalyanca hem de Türkçe olarak "Romalılar geri döndü" manşeti yer aldı" diye duyurdu.

Vali Bilgin kutladı

Vali Lütfullah Bilgin dün gazetemiz yöneticilerini arayarak, İtalyanca/Türk ekten dolayı kutladı. Bilgin, "Çok özel ve önemli bir hizmet verdiniz. Sabah'ın bu hizmeti ziyarete ayrı bir anlam kazandırdı ve büyük ilgi topladı. Sabah'ı kutluyorum" diye konuştu.

GAP radyosu özel program yapacak

GAP Radyosu programcıları Sabah'ın İtalyanca/ Türkçe eki ile ilgili olarak yaygın basında okudukları haberlerden çok etkilendiklerini belirterek, böyle önemli ve güzel bir hizmeti dinleyicileriyle paylaşmak istediklerini bildirdiler. Dün gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nurgün Balcıoğlu’nu arayan GAP Radyosu programcıları, pazar günü saat 12.35 te Sabah'ı ve eki anlatan bir program için Balcıoğlu ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirmek istediklerini belirttiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *