ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şahinbey’de sakin seçim

Şahinbey’de sakin seçim
YAYINLAMA: 18 Şubat 2022 / 14.07
GÜNCELLEME: 18 Şubat 2022 / 14.07
Şahinbey belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda, başkanvekilleri, Katip Üyeler, encümen üyeleri, bütçe ve kesin hesap Komisyonu üyelikleri ile tarife ve imar Komisyonu üyeliklerinin seçimi yapıldı.

Mecliste çoğunluğa sahip olan CHP Başkan Vekilleri komisyon üyeliklerinin tümüne seçildi.

Ağyüz bu dönem rahat

Belediye başkanı yaşar Alican başkanlığında yapılan Haziran 2004 dönem meclis organlarının seçimi yapıldı. Buna göre, meclis birinci başkanvekili yine Ayşenur Arun, 2. Başkan Vekilliği’ne Muzaffer Subaşı seçildi. Meclis divan katibi üyeliğine Orhan Yılmaz, Mehmet Korkmaz, İsmail Erkan Özgür, Cuma Şahin. Daimi encümen üyeliğine Ahmet Beyaz, Ahmet Kaya, Halit kaya, bütçe ve kesin hesap Komisyonu üyeliğine Mehmet korkmaz, Muzaffer Subaşı, İbrahim Buğur, Hüseyin Merakoğlu, Orhan Yılmaz, Cuma Şahin, Niyazi Doğan, Mehmet Dağdelen ve alarma seçildi. Tarifi encümen üyeliklerine Niyazi Doğan, Hüseyin Merakoğlu, İsmail Erkan Özgür, İbrahim Buğur, Nilgün Kargıner ve Orhan Yılmaz, imar Komisyonu üyeliğine ise Mehmet Çete, Cemil Açıkkol, Ayşenur Arın Yılmazel, Yaşar Şentürk, Enes İnce, Niyazi Doğan ve Nilgün Kargıner seçildi.

Şahinbey de mecliste CHP’nin çoğunlukta olması nedeniyle seçimlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmazken bütçe ve kesin hesap Komisyonu üyeliğine diğer partilerden üye alındı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *