ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şakir’e İsrail’den eş getirilecek

Şakir’e İsrail’den eş getirilecek
YAYINLAMA: 25 Nisan 2023 / 17.41
GÜNCELLEME: 25 Nisan 2023 / 17.41
Hayvanat bahçesinin en yakışıklı fertlerinden biri olan Şakir’in, yalnızlıktan canı sıkılınca ona İsrail’den eş bulma girişimi başladı.

Hayvanat bahçesinde bulunan ve Şakir adı verilen zürafanın yalnızlığını gidermek için İsrail’den eş getirileceği açıklandı.

Lamaların dostluğu Şakir’i açmadı

Zürafanın bir eşe ihtiyacı olduğunu belirten yetkililer, “Şakir’in yalnızlığını gidermek için geçici bir çözüm düşündük ve bahçemizde bulunan bir çift lamayı kullandık. Şakir, lamalarla çok iyi anlaştı ancak bir süre sonra yeniden sıkılmaya başladı. Bunun üzerine, hayvanat bahçesi görevlileri, Şakir’e İsrail’in Kudüs kentinde bulunan hayvanat bahçesinden bir eş bulmak için Tarım Orman ve Köy İşleri Bakanlığı’na hastasıyla girişimlere başladılar. Halen, görüşmeler sürdürüyor. İsrail, talebe olumlu cevap verdi. Amacımız, iki-üç ay içerisinde Şakir’e bir eş getirebilmek. Hayvanat bahçesinin en sevilen hayvanlar arasında bulunan Şakir, ziyaretçilerin de ilgi odağı haline geldi. Şakir, eşi gelince ziyaretçilerin daha çok ilgisini çekecek diye düşünüyoruz” dedi.

Hayvanat bahçesi yetkilileri, Şakir adlı erkek zürafayı iki yıl önce yavru iken Ankara’dan geçirdiklerini belirttiler.

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *