ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sanayi sitesindeki caddeler temizlendi

Sanayi sitesindeki caddeler temizlendi
YAYINLAMA: 14 Eylül 2023 / 12.47
GÜNCELLEME: 14 Eylül 2023 / 12.53
Büyükşehir ve Şehitkamil Belediyelerinin birlikte başlattığı temizlik kampanyasıyla Küçük Sanayi Sitesindeki caddeler temizlendi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün araç ve personelinin katıldığı temizlik çalışmasını Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı başlattı.

Özkarslı, Küçük Sanayi Sitesinin temizlik hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ifade ederek bölgedeki çevre kirliliğini ortadan kaldırmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Başlattıkları çalışmayla Küçük Sanayi Sitesindeki cadde ve sokaklardaki atıkları bütünüyle kaldıracaklarını ifade eden Özkarslı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Temizlik çalışmasının ardından yolların bakım ve onarımını yapacağız. Gaziantep ve Gaziantep dışından çok sayıda insanın ziyaret ettiği, çalıştığı Küçük Sanayi Sitesi bizim yapacağımız çalışmalar sonrasında bugünkünden çok daha temiz olacak.”

Özkarslı Küçük Sanayi Sitesinde başlattıkları temizlik çalışmasını ilçenin diğer semtlerinde de gerçekleştireceklerini bildirdi.

Şehitkamil’de “Ak Masa” kuruldu

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Metin Özkarslı, “Belediyemizde bundan böyle (bugün git yarın gel) ya da (nereye şikayet edersen et) olmayacak” dedi.

Özkarslı, Ak Masa uygulaması başlatılması nedeniyle düzenlenen törende, Şehitkamil Belediyesini halkın belediyesi yapmaya söz verdiklerini ve bu sözü yerine getireceklerini söyledi.

Ak Masa hizmetiyle vatandaşın belediye hizmetlerinden daha çabuk ve daha kolay yararlanabileceğini, şikayetlerini ilgililere ulaştırma olanağı bulacağını ifade eden Özkarslı şöyle konuştu: “Ak Masa da 2 personelimiz görev yapacak. Personelin biri belediye hizmetlerine ilişkin yardım taleplerine cevap verecek diğeri hizmetlerimize ilişkin şikayet ve dilekleri kayıt edip ilgililere ulaştıracak. Vatandaş istediği hizmete kolaylıkla ulaşabilecek”

Özkarslı Ak Masa uygulaması ile bir anlamda halkın belediye hizmetlerinden yararlanmaları için “manevi bir hizmet kapısı” açmış olduklarını belirterek, vatandaşın Ak Masaya 3250816 numaralı telefondan ulaşabileceklerini bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *