ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sanayiciye seçimi lüks görmesinler

Sanayiciye seçimi lüks görmesinler
YAYINLAMA: 20 Nisan 2022 / 16.24
GÜNCELLEME: 20 Nisan 2022 / 16.24
Organize Sanayi bölgesindeki sanayiciler yasa ve yönetmeliklerin uygulanmasını istediklerini belirterek, seçimin kendilerine lüks görülmemesini istedi.

Seçme ve seçilme hakkımızı istiyoruz

Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikası bulunan sanayici Ulvi Toprakçı, “Demokratik bir seçimle organize Sanayi bölgesi yönetiminin belirlenmesini istediklerini vurgularken, kimse bize bu seçimi lüks görmesin. Bu bizim en doğal ve yasal hakkımız. Seçme ve seçilme hakkımızı istiyoruz” dedi.

AB sürecinde atama yanlış olur

Avrupa Birliği’ne hazırlanan ülkemizde atamalarla yönetim belirlenmesini son derece yanlış olduğunu savunan Toprakçı, “Avrupa birliği kriterleri arasında demokratikleşme ve demokratik uygulamalar ön planda olup, en fazla üzerinde durulan bir konu. Dolayısıyla demokrasinin gerekleri yerine getirilmeli. İnsanlar kendi yöneticisini hür iradesiyle seçmek ister. Oy vermek çok güzel bir duygu” dedi.

Tek istediğimiz demokratik seçim

Sanayici olarak tek istediklerinin kendi yönetimlerini kendilerinin belirlemesi olduğunu söyleyen Ulvi Toprakçı, bu isteklerinin er ya da geç yapılmasında fayda olduğunu belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *