ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

SANKO’ya kalite ödülü

SANKO’ya kalite ödülü
YAYINLAMA: 05 Ekim 2023 / 16.28
GÜNCELLEME: 05 Ekim 2023 / 17.15
Türk Standartları Enstitüsü, Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Sani Konukoğlu Tıp Merkezine “Kalite Ödülü” verdi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’un da katılımı ile Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan TSE hizmet binası ve tekstil laboratuvarının açılışı sırasında, TS-EN ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi belgesini 6 yıl ve üzerinde taşıyan bölge firmaları, TSE’nin kuruluşunuz 50. Yıldönümü dolayısıyla ödüllendirildi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ödülünü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan, Sani Konukoğlu Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Gürkan Tural ise Sani Konukoğlu Tıp Merkezinin ödülünü TSE Başkanı Kenan Malatyalı’dan aldı.

Vali Lütfullah Bilgin, Milletvekilleri Fatma Şahin ve Ömer Abuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, TOBB Başkan Vekili Mehmet Balduk, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Çelik ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ile değişik illerin oda ve borsa başkanlarının da katıldığı törende, SANKO şirketlerinin yanı sıra Gaziantep, Mersin, Adana, Hatay, Malatya ve Mardin’den 30 firmaya da ‘kalite ödülü’ verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *