ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şehitkamil belediye meclisi ilk oturumunu yaptı

Şehitkamil belediye meclisi ilk oturumunu yaptı
YAYINLAMA: 30 Ağustos 2023 / 19.07
GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2023 / 19.08
Komisyon seçimleri yapıldı

Şehitkamil Belediye Meclisinin ilk olağanüstü toplantısında tüm meclis üyelerinin hazır bulundu.

Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın başkanlık ettiği ilk oturumda meclis başkan vekilleri, meclis katipleri, encümen üyeleri, bütçe ve kati hesap komisyonu ve imar komisyonu seçimleri yapıldı.

Hatalarımız da uyarın

Öneriler ve yapılan oylamalar sonucu birinci başkan vekilliğine Ömer Küsbeoğlu, ikinci başkan vekilliğine Murat Esvet, meclis katiplerine Adısun Karakuş, Bilal Altınsoy, Sait Kılıç ve Zeynel Tokdemir seçildi.

Encümen üyeliğine ise Ahmet Eviz, İsmail Akar ve Mehmet Altunay seçildi. Seçimler sonucunda bütçe komisyonuna Talip Esen, Talip Gören, Ömer Faruk Arat, Cuma Güzel, Mehmet Aksoy, Ahmet Hurşit Meriç, Fatih Bozoğlu, Mehmet Sucu ve Mahmut Yolcu seçildi. İmar komisyonuna Nurettin Polattaş, Metin Büyükbeşe, Mustafa Ersu, Önder Büdeyri, İsa Ensari, Murat Esvet ve Veyis Veyisoğlu getirildi.

Uyumlu, üretken, şeffaf hizmet vereceğiz

Halkın büyük desteğiyle yerel seçimlerinden başarı ile çıkıp göreve geldiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, “Demokratik bir seçimle ve halkın büyük oranda desteğini alarak göreve geldik. Hedefimiz halkımıza en güzel belediyecilik hizmetini verebilmek. Vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan mazeret üretmeden, uyumlu, üretken ve şeffaf bir hizmet anlayışı ile çalışacağız seçimler öncesinde yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik. Ancak seçimler öncesinde de söylediğimiz gibi insanımıza en güzel ve çağdaş belediyecilik hizmetini verebilmek için çalışacağız. Bu arada başarılı bir çalışma yapabilmek için sivil toplum kuruluşları ve halkla ilişkilere büyük önem verip muhalefetin eleştirilerine de açık olacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Özkarslı, hataları olduğunda basın başta olmak üzere her kesimin kendilerini uyarması ve daha iyi hizmet için yardımcı olmaları gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *