ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şehitkamil Belediyesi “Bahar Temizliği” kampanyası başlattı

Şehitkamil Belediyesi “Bahar Temizliği” kampanyası başlattı
YAYINLAMA: 07 Eylül 2023 / 19.22
GÜNCELLEME: 07 Eylül 2023 / 19.30
Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Ali Nadi Ünler caddesinde “Bahar Temizliği” adını verdikleri temizlik kampanyasını Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve meclis üyeleri ile başlattı.

Özkarslı, burada yaptığı açıklamada, bahar temizliği kampanyasına halkın destek vermesini istedi.

8 Şubat mahallesinde temizlik ekiplerinin tezekleri toplayarak ilaçlama yaptıklarını belirten Özkarslı şöyle konuştu: “Temizlik kampanyası çalışmalarımızda, 4 süpürge aracı, 20 işçi ve traktörü ekipler görev yapacak. ‘Bugün yap yarın tamir et’ mantığını çürütmek için çalışmalar belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesinin zabıta ekipleri nezaretinde yapılacaktır. Bahar temizliği kampanyamıza halkımızın da yardımcı olup destek vermesini istiyoruz. Çünkü bu şehirde hepimiz yaşıyoruz. Çalışma yapılan bölgelerin en azından bundan sonra temiz tutulmasının hem sağlık, hem de görünüm açısından önemli olacağını düşünüyorum. Herkes kapısının önünü temiz tutarsa temizlik konusunda bir problem yaşanmayacağını zannediyorum. Biz de belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız”

Temizlik kampanyası çerçevesinde ayrı bir proje olarak ‘Temiz Mahalle’ kampanyası da başlattıklarını ifade eden Özkarslı, mahallesini temiz tutan vatandaşlara ekiplerin denetimi sonucunda sembolik ödüller verileceğini söyledi.

Vatandaşın her türlü şikâyetini bildirmesi için ‘Ak Masa’ kurulacağını ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğini belirten Özkarslı, ayrıca Şehitkamil belediyesinin borçsuz bir belediye olmadığını, aksine belediyeyi 13 trilyon lira borçla teslim aldıklarını vurguladı.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, AK Parti il başkanı Ökkeş Eruslu ve belediye meclis üyeleri, Ali Nadi Ünler caddesini süpürerek temizlik yaptılar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *