ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şehitkamil’in sorunlarını çok iyi biliyorum

Şehitkamil’in sorunlarını çok iyi biliyorum
YAYINLAMA: 15 Ağustos 2023 / 00.33
GÜNCELLEME: 15 Ağustos 2023 / 00.35
CHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Ahmet Yılmaz, seçim gezileri için ziyaret ettiği esnafın sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Yılmaz, belediye Başkanlığı döneminden sonra da asla Şehitkamil halkından uzaklaşmayıp Şehitkamil’in sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi.

Şehitkamil’in sorunlarını çok iyi bildiğini projelerini halkın önceliklerine göre belirleyeceğini söyledi.

Ekonomik iyileşme esnafa yansımadı

Esnafın büyük bölümü enflasyon rakamlarının düşmesine rağmen ekonomik iyileşmenin kendine yansımadığından yakınırken, Şehitkâmil’de altyapı yatırımlarına yeteri kadar önem verilmediğini de vurguladı.

Değirmiçem esnafından Osman okçu, Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik’in esnafın sorunlarını dikkate almadığını, özensiz yerleştirilen kaldırım taşlarının yaya trafiğini olumsuz etkilediğini belirtirken “Güya Şehitkamil’in bu modern yerinde iş yerimiz var. Ancak dükkanımızı yıkadığınızda sular diğer iş yerlerinin önünü kirletiyor. Suların toplandığı veya çevreyi rahatsız etmeden geçebileceği bir sistem düşünülmemiş. Amaç insanların gözünü boyamak ve günü kurtarmak olmuş. Bu nedenle Şehitkamil’de mevcut adaya oy vermeyeceğiz. Bir dönem çalışmalarını yakından takip etme imkanı bulduğumuz Ahmet Yılmaz’ı destekleyeceğiz” diye konuştu

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *