ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şenlik gibi yarışma

Şenlik gibi yarışma
YAYINLAMA: 05 Ocak 2022 / 13.57
GÜNCELLEME: 05 Ocak 2022 / 13.57
Şahinbey’in 13. Ulusal Çocuk Resimleri Yarışması sonuçlandı

Şahinbey Belediyesi tarafından 13. Ulusal Çocuk Resimleri Yarışması düzenlendi. 23-26 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterileri ve çocuk korosu konserleri, çocuk şiirleri dinletisi, dans, halkoyunları, izci, palyaço, animasyon gösterileri, çamurla heykelcilik yapma ve konser yer aldı.

Şahinbey belediyesinin ülke çapında açtığı resim yarışmasına her yıl olduğu gibi yine ilgi büyüktü.

Dumlupınar Mahalle evinin standında çocukların yüzleri değişik şekillerde boyanırken, mahalle evinde eğitim gören kadınların yaptığı pastalar vatandaşa ücret karşılığında ikram edildi.

Çocuklar Kırkayak’taki etkinliklerde eğlendi

Şahinbey belediyesi tarafından Kırkayak parkı içerisinde cumartesi gerçekleştirilen 23-26 Nisan Uusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Şahinbey ilçe kaymakamı Ömer Karaman, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birine sahip olduklarını belirterek, sosyal ve kültürel etkinlikleri aralıksız devam edeceklerini kaydetti. Şahinbey belediyesi başkanı Yaşar Ağyüz, “Sanatta ve sosyal etkinliklerde belediyelerin kendi imkanları ile destek vermek zorunda olduğunu belirterek, biz de bu anlamda belediye olarak 15. yıldayız ve 13 yıldır ulusal Çocuk yarışması düzenliyoruz” dedi.

Yarışmaya 978 resim katıldı

23-26 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 13. Ulusal Çocuk Resimleri Yarışması iki kategoride yapıldı. Toplam 978 resmin yer aldığı yarışmada dereceye giren birinciye 200.000.,ikinciye 150.000, üçüncü ise 100 milyon TL ödül veriliyor. Ayrıca 35 öğrenciye de mansiyon ödülü verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *