ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sigaranın zararlarını anlatmak için yarıştılar

Sigaranın zararlarını anlatmak için yarıştılar
YAYINLAMA: 23 Şubat 2022 / 14.07
GÜNCELLEME: 23 Şubat 2022 / 14.07
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu tarafından bir-7 Haziran Kanser Haftası nedeniyle okullar arası resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül bugün verildi.

Resim dalında birinci Coşkun

Türk kanser araştırma ve savaş kurumu tarafından düzenlenen yarışmada resim dalında birinci Şahinbey 30 Ağustos ilköğretim okulundan Alev Coşkun, ikinci görme engeller ilköğretim okulundan Erol Polat, üçüncü Şehitkamil Karacaoğlan ilköğretim okulundan Mustafa Çivici, dördüncü ise Şehitkamil Özel Sanko ilköğretim okulundan Nilüfer Belek oldu. Kompozisyon dalında Hasan Süzer lisesinden İbrahim Halil Eviz birinci, Nizip Yahya Altınbaş lisesinden Baran Açıkgöz ikinci, Gaziantep lisesinden Döndü Döver üçüncü, Gaziantep lisesinden Özlem Karabaş dördüncü olarak ödüllendirildi.

Saat hediye edildi

Sigaranın zararları ve kanser konulu resim ve kompozisyon yarışmasında birincilere saat, ikincilere fotoğraf makinası, üçüncülere saat, dördüncüleri ise kalem hediye edildi. Türk kanser araştırma ve savaş kurumu Şube başkanı Üroloji uzmanı Dr. Ali Demircan, büyük bir sanayi merkezi ve ülkenin altıncı büyük şehri olan Gaziantep’in nüfusunun 1 milyon civarında olup, 150 yıldan beri bölgenin tıp merkezi konumunda olduğunu anlatırken, Mardin, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis gibi çevre illerden çok sayıda hastanın Gaziantep’e geldiğini hatırlattı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *