ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Siz yazıyorsunuz diye, ben hanımı boşayacak mıyım?”

“Siz yazıyorsunuz diye, ben hanımı boşayacak mıyım?”
YAYINLAMA: 12 Ağustos 2020 / 18.40
GÜNCELLEME: 12 Ağustos 2020 / 18.40

İngiltere geziciyle tartışma konusu olan Turizm Bakanı Mustafa Taşar, yaptıklarından pişmanlık duymadığını, en ufak bir usulsüzlüğünün bulunmadığını söyledi. Bakan Taşar, aleyhindeki yazılarla ilgili avukatına talimat verdiğini ve dava açacağını söylerken, 6 Aralık’ta da Bakanlık olarak Noel kutlaması yapacaklarını ve kutlama için Papa da dahil çok sayıda yabancıyı Türkiye’ye davet ettiklerini açıkladı.

Turizm Bakanı Taşar partisinin hafta sonu verilen iftar yemeği öncesi, düzenlediği basın toplantısında; icraatlarını ve çalışmaları anlattı. Son zamanlarda gündemden düşmeyen İngiltere ziyaretiyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Makam odasındaki 65 milyarlık tadilatın gerekli olduğu görüşünü savunan Taşar, “Turizm Bakanlığı önemli bir bakanlıktır. Sürekli yabancıların gelip gittiği bir yer. Aynı zamanda 65 milyon dolar dış tanıtım bütçesi ve görevi olan, sadece dışardan turist getirip ülkeye döviz kazandırmak amacında olan bir yer.

Böyle bir yerin görünümünün güzel olması gerek. Koltuklar oturulmayacak derecede yıpranmış, bakım yok, perdeler eksik, basın odası uygun değildi. 9 Oda Kalkınma Bankası kanalıyla yeniden döşendi. Harcanan toplam para 44 milyar, bana ait odalara ise 22 milyar harcandı. Bu o kadar önemli bir şey değil. Çünkü ben gider sandalyede de otururum. Fakat bu ülkenin tanıtımı önemli.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *