ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sosyal Demokrasi Derneği ve Tiyatro Kare’den sokak çocuklarına destek

Sosyal Demokrasi Derneği ve Tiyatro Kare’den sokak çocuklarına destek
YAYINLAMA: 12 Nisan 2022 / 13.49
GÜNCELLEME: 12 Nisan 2022 / 13.49
Gaziantep Büyükşehir belediyesi ile Sosyal Demokrasi Derneği Gaziantep şubesine ve amatör tiyatro grubu Tiyatro Kare’nin, Gaziantep Sağlık, Eğitim, Kültür ve Bizim Çocuklarımız vakfı yararına düzenlediği konserlerle tiyatro oyunundan 2 milyar 300 milyon TL gelir elde edildi.

Masraflar çıktıktan sonra kalan gelir vakfa bağışlandı

Konuyla ilgili bir yazılı açıklama yapan büyük şey belediyesi genel sekreteri, “Büyükşehir belediyesi, Sosyal Demokrasi Derneği Gaziantep Şubesi, Gaziantep Sağlık, Eğitim, Kültür ve Bizim Çocuklarımız vakfı yararına bir konser düzenlendi. Masraflar çıktıktan sonra kalan geliri vakfa başlandı. Yapılan hesaplamalar sonunda 500 milyon liralık geliri vakfa teslim edildi. Yine amatör tiyatro oyuncularından oluşan tiyatro karenin vakıf yararına düzenlediği oyunun gösterisi sonucu 1 milyar TL elde edildi” dedi.

Gaziantep halkı için örnek olmalı

Sağlık, eğitim ve kültürel hizmetlerin yanı sıra sokakta yaşayan ve sokakta çalışan çocuklara da hizmet veren vakfın, Gaziantep halkının desteğiyle yaşayacağına değinen genel sekreter, “Sosyal Demokrasi Derneği ve Tiyatro Kare2nin yapmış olduğu çalışmalar Gaziantep halkı için örnek olmalıdır. Her iki kuruluşa da vakfımız adına teşekkür ediyorum. Halkımız desteğini esirgemediği sürece Türkiye’de örnek olan bu hizmetimiz devam edecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *