ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

SSK Hastanesi özel hastanelerle yarışabilmeli

SSK Hastanesi özel hastanelerle yarışabilmeli
YAYINLAMA: 16 Kasım 2023 / 19.25
GÜNCELLEME: 16 Kasım 2023 / 19.55

SSK Bölge Hastanesinin ameliyathanesinin yenilendiğini belirten SSK Hastanesi Başhekimi Mehmet İbrahim Cansunar, SSK Hastanesinin donanım ve imkân olarak özel hastaneleri aratmadığını söyledi.

Bıçak parası adı altında kimseden para alınamaz

Ameliyathanelerde tadilat gerçekleştirdiklerini ve şu anda 11 ayrı ameliyat odasında günün her saati ameliyat yapabildiğini belirten Cansunar, “Ameliyathane sıkıntısından dolayı hiçbir hastaya aylar sonrası için gün verilmeyecek. Ameliyathane sayısının artması hem doktorları hem de hastaları rahatlatmıştır. Hiçbir hastayı ameliyathanede yayılmadığı için ileri bir tarihte verilmeyeceği gibi bıçak parası adı altında da hiçbir doktora para ödenmeyecektir” diye konuştu.

Bazı özel hastanelerden daha fazla imkana sahip

Cansunar, SSK hastanesindeki tüm imkanların özel hastaneyi aratmadığını, hatta bazı imkanlar açısından özel hastanelerden de ileri noktada olduğunu belirtirken, “Gerek poliklinik, gerek hekim sayısı gerekse de ameliyathane açısından bir sıkıntı yok. Kan ünitesini de kurduk. Özellikle acilde ve doğumda kan sıkıntısı oluyordu. Şimdi kendi bünyemizde kurulan kan ünitesi erken müdahale ve zamandan tasarruf açısından son derece faydalı oldu. Donanım olarak SSK hastanesi pek çok özel hastaneden daha geniş imkanlara sahip” dedi.

SSK eczanesi 23:00’e kadar hizmet veriyor

SSK eczanesinin 23:00’e kadar hizmet verdiğini belirten Cansunar, “Geçmişteki ilaç kuyruklarına artık rastlamıyoruz. Eczane önündeki sıralar en geç 15:00’da son buluyor. O anda almak istemeyen hastalarımız ve SSK eczanesi 23:00’e kadar hizmet veriyor” şeklinde açıklama yaptı

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *