ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Suç işleyen cezasını çeker

Suç işleyen cezasını çeker
YAYINLAMA: 04 Nisan 2022 / 13.27
GÜNCELLEME: 04 Nisan 2022 / 13.27
Halk günü toplantısına katılan bir kadın bir düğünde havaya ateş açanlara yazılan 578 milyon TL cezanın silinmesi için vali yardımcısından yardım istedi. İl Özel idare müdürlüğü salonunda gerçekleşen halk gününün dünkü görüşmesine üç kişi katıldı.

Vali yardımcısı başkanlığında yapılan dünkü oturumda Nurten Atabay, bir süre önce Cin Deresi‘nde bir düğünde Aykut A. ve ihsan Özdemir isimli çocuklara silah sıktıkları için il Çevre müdürlüğü tarafından 587’şer milyon TL para cezası yazıldığını, ancak bu parayı ödeyecek güçlerin olmadığını söyledi.

Çocukları cahillik etmişmiş

Maddi durumlarının zayıf olduğunu, bu nedenle ödeme güçleri olmadığını söyleyen kadınlar çocuklarının affedilmesini ve cezalarının silinmesini istedi. Nurten Atabay, “Çocuklar bu suçu işledikleri için sabıkalı mı olacak? Suçlu muamelesi mi yapılacak? Çocuğumuz bir cahilliktir yapmıştır. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Zaten ödeme gücümüz yok, bu sorunumuzla ilgilenin” dedi. Vali yardımcısı ise, kadınları daha fazla dinlemeyerek, “Kim suç işlerse cezasını çeker. Böyle bir taleple karşıma gelmeyin. Benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *