ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tahsin Yentur okul yaptırıyor

Tahsin Yentur okul yaptırıyor
YAYINLAMA: 13 Nisan 2023 / 17.07
GÜNCELLEME: 13 Nisan 2023 / 17.07
24 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. Vali Lütfullah Bilgin, eğitimin kalitesini artırmak ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için başlatılan okul yap adını yaşat kampanyasına hayırsever katkısının sevindirici olduğunu söyledi.

Yeni dersliklere ihtiyaç var

Bilgin, hayırsever iş adamı Tahsin Yentur tarafından Karataş’a yaptırılacak 24 derslikli ilköğretim okulunun imza töreninde, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için yeni okullara, yeni dersliklere ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Bilgin, Sanayi ve ticarette önemli bir merkez konumunda bulunan Gaziantep’te, eğitimin kalitesini artırmak için bir süre önce başlatılan okul yap adını yaşat kampanyasının hayır severlerden büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

Yentur da 24 derslikli okulun en kısa zamanda tamamlanıp eğitim öğretime açılacağını söyledi. Gaziantep Sanayi Odası başkanı Nejat Koçer eğitime çok büyük önem verdiklerini, bu anlamda üyelerini eğitime katkı yapmaya teşvik ettiklerini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, Vali Bilgin ile hayırsever işadamı Tahsin Yentur okul yapımına ilişkin olarak hazırlanan protokolü imzaladılar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *