ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Takım tutar gibi parti tutma devri bitti

Takım tutar gibi parti tutma devri bitti
YAYINLAMA: 03 Temmuz 2023 / 19.14
GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2023 / 19.19
AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Asım Güzelbey, Türkiye’deki insanların artık takım tutar gibi parti tutmadığını söyledi.

Güzelbey, seçilmesi durumunda en büyük projesinin şeffaflık ve dürüstlük olacağını kaydetti. Genelde hırslı bir insan olmadığını fakat partisinin Gaziantep’te kazanması için hırsını ön plana çıkaracağını belirten Güzelbey, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız 3 Kasım’da kendi seçimini yaptı ve cevabını verdi. Nasip olursa yerel seçimlerde de bu sonucu alacağız. İnsanlarımız artık takım tutar gibi parti tutmuyor. Belediye başkanı seçilmem durumunda önceliğim şeffaflık ve dürüstlük olacaktır. Seçilememem durumunda kimseye küsmeyeceğim. Böyle bir durumda hatayı kendimde ararım. Amacım Gaziantep’e hizmet etmek. Bu doğrultuda seçilsem de seçilmesem de şehrime hizmet vermeye devam edeceğim”

Seçimlerde en yakın rakibin halen Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Celal Doğan olacağını belirten Güzelbey, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarıma yapamayacağım şeylerin sözünü veremem. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yepyeni çağdaş hizmetlerle göreve talip oldum. Vizyonum geniş. Gaziantepliler artık yepyeni yüzler ve hizmetlerle tanışmak istiyor”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *