ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tarkan coşturdu

Tarkan coşturdu
YAYINLAMA: 08 Aralık 2022 / 13.28
GÜNCELLEME: 08 Aralık 2022 / 13.28
İzmir fuarında Start alan Opet ile Tarkan full force konserleri kapsamında önceki akşam Gaziantep’te bir konser veren Tarkan, bayan hayranlarının seni seviyoruz çığlıklarıyla coştu, coşturdu.

Tarkan, yaklaşık 15.000 kişiye konser verdi

Pist yüksekte olduğu için seyirci oldukça uzakta durdu. Tarkan hayranları, ona dokunmak için büyük gayret gösterdi ancak barikatları aşamadı. Sanko stadında yaklaşık 15.000 seveniyle buluşan Tarkan, konserlerinde son albümü Dudu’nun yanı sıra, klasikleşmiş parçalarından oluşan 22 şarkılık repertuarını seslendirerek sevenleri ile hasret giderdi. Gittiği her ilde büyük ilgiyle karşılanan Tarkan’a Gaziantep’te de ilgi büyüktü.

Tarkan’ı izleyenler arasında Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan ve emniyet müdürü Ali Kalkan‘da vardı. Şarkıları sırasında dev ekranda gösterilen yepyeni video görüntülerinin yanı sıra ışık efektleri ile zenginleştirilmiş  sahne performansı da izleyenlerin nefeslerini kesti. Tarkan‘ın ekibinin yaklaşık 110 kişiden oluştuğu, her biri konserler boyunca özel kulisi olmak üzere hazırlanan Opet ve Tarkan görselleri ile donatılmış altı tırdan oluşan konvoy ile tüm Türkiye’yi dolaşacağı, sanatçının, Gaziantep’ten sonra 11 Eylül Perşembe günü Adana Mimar Sinan açık havada, 13 Eylül Ankara, 16 Eylül Eskişehir, 18 Eylül Bursa’da olacağı, 20 Eylül‘de İstanbul’da konserlerin sona edeceği açıklandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *