ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tatlıcılara yedi gün süre verildi

Tatlıcılara yedi gün süre verildi
YAYINLAMA: 22 Mart 2022 / 14.06
GÜNCELLEME: 22 Mart 2022 / 14.06
Bedesten Migros civarında bulunan tatlıcı, dönerci ve lokantalara yapılan denetimlerle ilgili encümenden karar çıktı. İş yerlerine eksiklerini tamamlamaları için bir hafta süre verildi.

Sabah dile getirmişti

Sabah’ın bir süre önce dile getirdiği Sacır sokak içerisinde faaliyet gösteren işyerlerinin hijyen olmadığı ve sokaktaki çirkin görünümle ilgili haberden sonra Büyükşehir, Şahinbey ve il sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim sonucunda tespit edilen eksiklerle ilgili işyerleri hakkında tutulan tutanaklar ilçe belediyesi tarafından değerlendirildi.

Şahinbey belediyesi encümeni söz konusu işyerlerinin eksiklerini gidermeleri için yedi gün süre vermeyi kararlaştırdı. Karar dün zabıta müdürlüğü tarafından iş yeri sahiplerine tebliğ edildi.

Yedi güne kadar düzeltecekler

Encümen kararına göre, eksiklerini yedi güne kadar gidermeyen işyerlerini kapatılacağını belirten zabıta müdürlüğü yetkilileri, bu arada sokakta Büyükşehir belediyesi tarafından yeni bir kaldırım çalışması yapılacağını, işyerlerinin dış cephelerinin ise badana yapılması için çalışma yapıldığını bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *