ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

TEDAŞ abonelere kolaylık sağlıyor

TEDAŞ abonelere kolaylık sağlıyor
YAYINLAMA: 26 Haziran 2024 / 15.20
GÜNCELLEME: 26 Haziran 2024 / 15.20

TEDAŞ Müessese Müdürü Ali Akbağ, bankaların elektrik faturalarını tutarına bakmaksızın tahsil edeceklerini söyledi.

Akbağ, abonelerin şikayetleri üzerine yaptıkları çalışmayla bazı bankaların düşük tutarlı elektrik faturalarını tahsil etmeyerek anlaşmaya aykırı davrandıklarını belirlediklerini bildirdi.

Anlaşmaya aykırı davranan bu bankaların yöneticileriyle bir toplantı yaptıklarını belirten Akbağ, "Bankalar elektrik abonelerinden fatura bedellerini miktarına bakmaksızın tahsil etmek zorundalar. Banka yetkililerine bu yükümlülüklerini hatırlattık. Yükümlülüklerini yerine getirmemeleri halinde sözleşmelerinin feshedileceğini bildirdik" diye konuştu.

Akbağ, abonelerin elektrik faturalarının tahsilatı için Gaziantep'te 15 banka ile sözleşme yaptıklarını, bu bankaların 24 şube aracılığıyla 450 bin aboneye hizmet verdiğini vurguladı.

Abonelerin elektrik borçlarını fazla zaman kaybetmeden ve sıkıntı yaşamadan ödeyebilmeleri için bankaların yanı sıra PTT ile de anlaştıklarını ifade ederek, "Bu kurum il merkezi ve ilçelerdeki 12 veznesinde elektrik bedeli tahsilatı yapıyordu. Başvurumuz üzerine vezne sayısı 22'ye çıkarıldı" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *