ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Topa zamanında ve iyi vurmazsanız gol olmaz

Topa zamanında ve iyi vurmazsanız gol olmaz
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2023 / 15.55
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2023 / 15.55
Eski bir futbolcu ve kaleci olan Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Celal Doğan, GASKİ’nin çalışmaları ile ilgili bilgi vermek için düzenlediği toplantıda gazetecilerin siyasi içerikli sorularına “Topa zamanında iyi vurmazsanız gol olmaz” yanıtını verdi.

Su sağlıktır, sıhhattir

GASKİ’nin çalışmalarını anlatmak için dün bir basın toplantısı düzenleyen Celal Doğan, gazetecilerin yerel seçim ve adaylığı ile ilgili sorularını önce “Şu anda suyu konuşuyoruz. Su sağlıktır, sıhhattir.” sözleri ile geçiştirmeye çalıştı. Başkanın gündemi GASKİ, gazetecilerin gündemi ise siyaset ve yerel seçimlerde. Başkanın geçiştirme gayretine karşılık sorular birbiri ardına sıralanınca, eski bir futbolcu kaleci olan Celal Doğan’a da siyasi durumunu futbol diliyle açıklamak kaldı. Doğan durumu şöyle özetledi: “Siyaseti bırakında sporu konuşalım. Topa zamanında ve vurmazsanız gol olmaz. Her şeyin bir zamanının olması lazım. Hayatımda hiçbir konuda ne kararsız kaldım, ne de işi zamana bıraktım. Bildiğim doğru hep kafamdadır. Hayatımda hiçbir şeyi tesadüfen bırakmam. Zamanı geldiğinde topa iyi vurursanız gol olur, yoksa auta atarsınız.” Doğan daha sonra sporla ilgili sohbeti sürdürüp, yeni transferler konusunda gazetecilerin görüşünü sordu.

Doğan Ankara yerine İstanbul’a gitti

Bugün Ankara’ya giderek CHP’nin grup toplantısından sonra adaylığının açıklanması beklenen Celal Doğan, dün akşam programında değişiklik yaparak İstanbul’a uçtu. Bugün saat 09.00-16.00 arasında Profilo’da düzenlenecek belediyeler birliği toplantısına konuşmacı olan Doğan, kendisini 2003 yılının spor adamı seçen İstanbul Oğuzkaan Koleji‘ne giderek ödülünü alacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *