ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Türkiye’yi çağın gerisinde bırakmak istiyorlar

Türkiye’yi çağın gerisinde bırakmak istiyorlar
YAYINLAMA: 24 Mayıs 2021 / 14.04
GÜNCELLEME: 24 Mayıs 2021 / 14.04
ANAP İl Başkanı Necati Binici, MHP’yi eleştirerek, Türkiye’yi çağın gerisinde bırakmaya kimsenin hakkının olmadığını vurguladı.

ANAP il binasında düzenlenen toplantıda Binici, milletvekili adayları, Mustafa Taşar, Muharrem Özsever, Reşat Özberk, Ökkeş Kavak, Selami Yıldırım, Necla Kalender, Ihsan Yılmaz, Zekeriya Tekgöz, Turan Özün, Yusuf Azrail Uskuner’i tanıttı. Necati Binici, “Adaylarımız gerçekten bu partiye uzun yıllar hizmet etmiş kişilerdir. Partimizi bu seçimlerde hak ettiği yerlere getireceklerine inanıyoruz. Adaylarımızla birlikte il ve ilçe teşkilattan ortak çalışarak mahalle-mahalle, köy- köy, kasaba-kasaba her beldeyi karış karış gezeceğiz. 1999 Seçimleri sırasında yaptığımız hataya bu kez düşmeyeceğiz. Bir seçim komitesi oluşturacağız ve bu komitemiz milletvekillerimize yol gösterecek” dedi.

Binici konuşmalarında hükümet ortakları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi eleştirerek, “Bahçeli, baraj korkusuyla hatalar yapmaya devam ediyor. Avrupa Birliğine karşı anlamsız bir tutum içerisinde olması da hatalarına en çarpıcı örnektir. Bahçeli 3 Kasım’da yapılacak seçimleri değil, 11-12 Aralık'taki Kopennhag Zirvesi’ni düşünmelidir. Buna engel olmaması konusunda düşüncelerimizi devamlı ifade ediyoruz. Türkiye'nin AB yolundaki 40 yılını karartmasınlar" diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *