ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ücretsiz tiyatroya yoğun ilgi

Ücretsiz tiyatroya yoğun ilgi
YAYINLAMA: 31 Aralık 2021 / 14.19
GÜNCELLEME: 31 Aralık 2021 / 14.19
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, büyükşehir belediyesi tarafından Ankara Akten Sanat evinin hazırladığımız “Bızbız’ın düşleri” adlı çocuk oyunu, 23-24 Nisan 2003 çarşamba ve perşembe günleri, 600 kişi kapasiteli Onat Kutlar gösteri salonunda çocuklar için ücretsiz sahneleniyor.

Ankara Akten sanat evi tarafından hazırlanan Bızbız’ın düşleri adlı güldürü, beş kişiyle sahneleniyor.

İlköğretim çağındaki çocuklara bayram hediyesi olarak, Ankara Akten sanat evinin hazırlamış olduğu beş kişiyle oynanan çocuk oyunu büyükşehir belediyesi tarafından ücretsiz sergileniyor. Tiyatroyu okullarından otobüste alınan çocuklar yanında 23 Nisan törenlerine katılan çocuklarda izliyor.

Diş doktoru da bilgi veriyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Turan Özeren, 23 Nisan dolayısıyla çocukları neşelendirmek istediklerini, her oyundan önce diş hekimi Oktay Dai tarafından çocuklara diş sağlığı ile ilgili bilgi verildiğini kaydetti.

Çocuklara çikolata

Tiyatro izlemeye gelen çocuklara Şölen çikolata tarafından çikolata dağıtılırken bir gün oyun bugün de, dört seans olarak, 9:30,10,11,13 ve 14:30 saatlerinde sahnelenecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *