ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Üniversite sınavında iyi bir yerde değiliz

Üniversite sınavında iyi bir yerde değiliz
YAYINLAMA: 06 Ocak 2022 / 14.08
GÜNCELLEME: 06 Ocak 2022 / 14.08
Gaziantep’in üniversite sınav sonuçlarına göre hak ettiği yerde olmadığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Atak, eğitim öğretim kalitesini artırarak sınavlarda üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Üst sıralara çıkmak için başarı gösterilecek

Memur Vakfı Şube Başkanı üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Fikret Atak’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Atak, ziyaret sırasında Gaziantep’teki eğitim öğretimi daha kaliteli bir seviyeye çıkarmak için çaba göstereceklerini söyledi ve “Üniversite sınavlarında Gaziantep’in iyi bir yerde olmadığı görülüyor. Hedefimiz kentin eğitim ve öğretime daha kaliteli bir seviyeye çıkarmak için çaba göstermek”dedi. Kent merkezi de dahil tüm okullarda sınıfların kalabalık olduğunu ve derslerin yetersiz kaldığını vurgulayan Atak, Çeşitli dernek, vakıf ve sivil toplum örgütü ve hayırseverlerle el ele vererek okul yapmak için gayret göstereceğiz. Eğitime yatırım yaparak kaliteyi yükseltmeye amaçlıyoruz” dedi.

Fakir öğrencilere kırtasiye yardımı yapılacak

Başkan Abdulkadir Toprak ise, vakıf olarak okullara defter, çanta gibi kırtasiye paketleri dağıttıklarını, ayrıca yüksek öğrenim öğrencilerine karşılıksız burs verdiklerini ifade etti. Vakıf olarak eğitime çok önem verdiklerini kaydeden Toprak, memur ve memur aileleri için eğitim ve kültür düzeyini yükseltmeyi hedefleyen program yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *