ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Vatandaşın her türlü şikayetini bildirmesi için ‘Alo’ hattı kuracağız

“Vatandaşın her türlü şikayetini bildirmesi için ‘Alo’ hattı kuracağız
YAYINLAMA: 31 Ağustos 2023 / 21.47
GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2023 / 22.01
Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, vatandaşla daha iyi diyalog kurabilmek ve vatandaşın her türlü şikayette kendilerine daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için ‘Alo’ hattı kuracağını bildirdi.

Başkan Can belediyedeki ilk icraatlarının, vatandaşla aralarında ilişki bağını kurmak olacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan ‘Alo’ hattı için gerekli çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirten Can “Telekom’dan alacağımız ve vatandaşın hizmetine sunacağımız ‘Alo’ hattıyla vatandaşımızın her saat bize, dilek, şikayet, ihbar gibi konularda ulaşmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Şahinbey ilçesinin ihtiyaçlarının belirlendiği bir acil eylem planı hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Can, icraatlarını şöyle sıraladı: “Mevsim gereği önümüzde bir temizlik sorunumuz var, park sorunlarımız var, asfalt yama sorunlarımız var, bunları öncelikle çözüme kavuşturacağız. Şahinbey ilçesinin tertemiz bir görünüme kavuşmasını istiyoruz. Ancak öncelikle Şahinbey belediyesinin dış görünümünü değiştireceğiz.

Çarpık kentleşmenin önüne geçmek için toplu konut projemiz var. 10 yıl ödemeli çok düşük taksitlerle oluşturacağımız toplu konutlarla bu çarpık kentleşmenin önünü tıkayacağımız kanaatindeyiz.

Bugüne kadar hiç işlerlik kazanmamış olan yapı kontrol ekiplerimizin sayısını birden üçe çıkarttık. Bilhassa kenar semtlerde çarpık kentleşmenin yayılmaması için yapı kontrol ekiplerinin göreve başladığını belirtiyorum. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olup bize yardımcı olmasını bekliyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *