ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yakalarında rozet ile protestoya katıldılar

Yakalarında rozet ile protestoya katıldılar
YAYINLAMA: 12 Ekim 2023 / 17.50
GÜNCELLEME: 12 Ekim 2023 / 18.10
Öğretmenevi önünde protesto eylemi yapan Eğitim Bir Sen üyelerinin yanı sıra, yakalarında AKP rozeti ile desteğe gelenler de gözden kaçmadı.

Öğretmenevi Müdürü Zekeriya Efiloğlu’nun görevden alınması Memur Sen üyelerince, öğretmenevi önünde protesto edildi. Öğretmenevi önündeki protesto eylemine Eğitim Bir Sen üyelerinin yanı sıra yakasında AKP rozeti bulunan kişiler de katıldı.

Efiloğlu’nun görevden alınmasını sindiremediler

Öğretmenevi önünde toplanan Memur Sen üyesi grup adına açıklama yapan Eğitim Bir Sen şubesi sekreteri Remzi Yılmaz, öğretmenevinin aydın eğitimcilerin değil karanlık düşüncelerin var olduğu bir mekan olarak gösterilmeye çalışıldığını savunarak, “Basında göbek krizi olarak yer alan haberin hiçbirinin iyi niyet taşımadığı son derece açıktır. Çok daha düşündürücü olan olay ise basın mensupları görüntü alırken, arka taraftan çarşaflı birinin hızla öğretmenevinden çıkıp uzaklaşmasıdır. Yıllardır hiç kimse öğretmenevinde çarşaflı bir kadına rastlanmazken ve öğretmenevi görevlileri, o gün çarşaflı hiç kimsenin öğretmenevine girdiklerine şahit olmamalarına rağmen nasıl oluyor da çarşaflı biri, öğretmenevinden dışarı çıkabiliyor? dedi. Yılmaz, açıklamalarını sürdürürken, protesto eylemine katılanlar, “Şerefsiz basın istemiyoruz”, “Namuslu basın istiyoruz” diye slogan attı. Açıklama yapanların ve slogan atanların yanı sıra yakalarında AKP rozeti bulunan bir grup da eyleme destek verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *