ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yarınlar için teröre hayır

Yarınlar için teröre hayır
YAYINLAMA: 06 Aralık 2022 / 11.45
GÜNCELLEME: 06 Aralık 2022 / 11.45
Polis öğrenci ilişkilerini güçlendirmek, terör örgütlerine karşı birlikte hareket etme kabiliyetlerini artırmak amacıyla, yarınlarımız için teröre hayır broşürü hazırlandı.

Öğrencilere dağıtılacak

Emniyet yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ülkenin bütünlüğü aleyhine faaliyet gösteren terör örgütlerinin yapmış oldukları propagandaları etkisiz hale getirmek, söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürüttükleri faaliyetlerle ilgili gençliği aydınlatmak, kurdukları tuzağa düşmelerini önlemek, terör örgütlerinin amaçları, faaliyetleri ve hedefleri hakkında gençleri bilgilendirmek amacıyla bastırılan broşür üniversite öğrencilerine dağıtılacak” ifadesinde bulundular.

Bilgi, değişimi, değişimin hızını ve yönünü belirler

Emniyet yetkilileri hazırlanan broşürde şu bilgilere yer verdi, “Değişik, ekonomik, sosyal ve kültürel ortamlardan gelen bilimin ve bilginin ışığında emeğinin hakkıyla kendisine bir yol çizmeye çalışan yarınlarımız, kıymetli öğrenciler, değişmeyen tek şey değişimdir. Zaman karşısında, anlamlar değişir, tutum ve davranışlar değişir, algılamalar değişir. Bu değerlerin sahibi olan insanlar da değişir. Bu değişimin yönünü iyiye ve doğruya yöneltmek sizlerin elindedir. Bilginin güç olduğu değerlendirmesi buradan kaynaklanmaktadır. Bilgi değişimi, değişimin hızını ve yönünü belirler. Sizler bilgi ve değişimi yakalamak, çağın gerisinde kalmamak için, bilimin tam manasıyla gelişebilmesi için demokrasiye, demokrasinin olabilmesi için de güvenli ve huzurlu bir ortama ihtiyaç olduğu gerçeği akıldan çıkarılmamalı.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *