ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yoğun bakımda 21 hastaya aynı anda hizmet verilebiliyor

Yoğun bakımda 21 hastaya aynı anda hizmet verilebiliyor
YAYINLAMA: 12 Mayıs 2024 / 18.01
GÜNCELLEME: 12 Mayıs 2024 / 18.01

Bilgin, Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu

Vali Lütfullah Bilgin, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ile Devlet Hastanesi yoğun bakım ve acil ünitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bilgin, ziyaret esnasında hastane donanımı, eleman ihtiyacı ve yoğun bakım ünitesinde yatan hastalar hakkında Başhekim Dr. Necati Bilgin'den detaylı bilgi aldıktan sonra, hayırsever bir vatandaşımız tarafından binası yapılan yoğun bakım ünitesinin, iç donanımının ise, hastane döner sermayesinden 800 milyar lira harcanarak yapıldığını ve 21 hastaya aynı anda hizmet verebilecek kapasitede olduğunu belirtti.

Vali Bilgin, "Modern görüntüsüyle bölgenin en iyi donanımlı yoğun bakım ünitesi olduğuna inandığım bu ünitede, hastalarımıza en iyi şekilde hizmet verilecektir. Aynı zamanda hastanenin vatandaşlarımızın otomasyon sitemiyle hizmet vermeye başlamasının Gaziantep'e yakışır hizmet anlayışıyla hastaların iş ve işlemlerinin yapıldığını, bu durumdan da vatandaşlarımızın son derece memnun olduğunu gördüm.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım başta olmak üzere, tüm personele, yoğun bakım ünitesinin yapımında emeği geçenlere, inşaatın yapımını sağlayan hayırseverlere teşekkür ederek, yoğun bakım ünitesindeki hastalara acil şifalar diledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *