ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yoksul ailelere 20 bin ton kömür dağıtılacak

Yoksul ailelere 20 bin ton kömür dağıtılacak
YAYINLAMA: 05 Kasım 2023 / 16.50
GÜNCELLEME: 05 Kasım 2023 / 16.50
Gaziantep’te, 2004-2005 sezonunda yoksul ailelere 20 bin ton kömür dağıtımı yapılacağı bildirildi.

Gaziantep'in Metropol İlçe Şahinbey Kaymakamı Mustafa Esen, kömür dağıtımına ilişkin olarak bilgi vermek amacıyla düzenlediği basın toplantısında, dağıtımda hiçbir aksaklık yaşanmaması için gerekli her türlü tedbiri şimdiden aldıklarını ifade etti.

Esen, daha önceki yıllarda kömür dağıtımında bazı sorunlar yaşandığına dikkat çekerek, “Bizim hedefimiz, gerçekten ihtiyacı olan fakir insanları tespit edip, kömürü gerçekten fakir olan insanlarımıza ulaştırabilmek. Bunu gerçekleştirmek için Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlıklarımızda 6’şar ve 8’er kişilik çalışma grupları oluşturuldu. Ekiplerimiz sıkı bir çalışma yaparak gerçek ihtiyaç sahiplerine kömür ulaştırmaya çalışacak” diye konuştu.

Esen, kömür dağıtımının Ağustos Eylül aylarında başlayacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Fakir olduğu tespit edilip müracaatları kabul edilen ailelere 500 kilo kömür verilecek. Dağıtılacak kömürler kaymakamlara gönderildi. Bu yıl dağıtım konusunda daha titiz bir çalışma içerisinde olacağız. Kömür almak için başvuranların isimleri muhtarlıklar, camilere ve okullara asılıp kamuoyuna ilan edilecek.

İhtiyacı olmadığı halde kömür talebinde bulunan vatandaşlarımızdan eğer haklı bir gerekçe ile itiraz eden olur ise bu konuda araştırmalar yapıp kömür verme yoluna gideceğiz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *