ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Zabıta özlenen temiz çevrenin koruyucusudur

Zabıta özlenen temiz çevrenin koruyucusudur
YAYINLAMA: 26 Şubat 2024 / 17.12
GÜNCELLEME: 26 Şubat 2024 / 17.12

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürü Burhanettin Haşiroğlu, zabıta görevlileriyle birlikte Zabıta Haftası nedeniyle Başkan Metin Özkarslı ve başkan yardımcılarını ziyaret etti.

Zabıta ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını ve başarılı çalışmalarının devamını dileyen Özkarslı, “Yiyeceklerimizden içeceklerimize, sokaklarımızın temizliğinden sağlığımızla mücadeleye kadar her alanda denetleyici ve icra görevlisi olarak çalışan zabıtanın halka daha iyi tanıtılması için kutlanan zabıta haftasının başarı, sağlık ve esenlik getirmesini diler, belediyemiz bünyesindeki zabıta ekiplerimizi de 5 aylık dönemde göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlarım” dedi.

Zabıtaların belediyelerin can damarı olduğuna inandıklarını, belediyenin diğer birimlerinde olduğu gibi zabıta müdürlüğümüzde de yeni hizmet anlayışının modern bir hale getirdiklerine dikkat çeken Özkarslı, “Zabıta ile halk arasında verimli ve saygıya dayalı bir diyalogun kurulmasını sağladık. Denetimlerde ahlaki ölçülere, sıhhi ve yasal standartlara azami şekilde riayet edilmektedir. Parolalarımız; zabıta cezacı değil, öğretici ve görevinin bilincindedir imajını oluşturmaktadır.

Zabıta sağlıklı ve huzurlu kent yaşamının güvencesidir. Zabıta temiz çevrenin ve özlenen yeşilin koruyucusudur. Belediyemiz zabıtaları göğsünde taşıdığı defne dalı kadar barışçı, güneş kadar sıcak, yıldız kadar hür ve iradeli bir anlayışla hizmetleri titiz bir şekilde sürdürmektedir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *