ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ziyarete Gaziantep'te 16 kişi katılacak

Ziyarete Gaziantep'te 16 kişi katılacak
YAYINLAMA: 15 Ekim 2024 / 10.26
GÜNCELLEME: 15 Ekim 2024 / 10.26

İtalya'ya iadei ziyaret

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun İtalya Üretim Faaliyetleri Bakanı Antonio Marzano'nun davetlisi olarak, 13-16 Mart tarihleri arasında İtalya'da bulunacak. Bakan Coşkun'un İtalya'ya yapacağı resmi ziyarete Gaziantep'ten de 16 kişilik heyet katılacak. 3 gün sürecek olan resmi ziyarette Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu temsilen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Koçer resmi heyette yer alacak.

KALABALIK GAZİANTEP HEYETİ

Türkiye'nin her bölgesinden katılımın olacağı ziyarette 16 kişilik sanayici ekibiyle Gaziantep başı çekiyor. Resmi heyetten ayrı olarak ziyarete katılacak olan 16 kişilik Gaziantep heyetine GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı, GTO Başkanı Mehmet Aslan, GOSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, GASBAŞ Başkanı Mehmet Özmen'in yanı sıra Ali Suavi Erengül, Ali Sığındı, Hanili Yılmaz, Cengiz Şimşek, Necmettin Bozdoğan, Tabur Bozdoğan, Enver Öztürkmen, Ali Hamamcıoğlu, Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Kürşat Göncü ve Mesut Ölçal katılıyor.

ÖNEMLİ TOPLANTILAR YAPILACAK

Heyet, ziyaretin birinci gününde DEİK, Lombardia Sanayiciler Federasyonu, Milano Ticaret Odası ve İtalyan Ticaret Enstitüsü işbirliği ile yapılacak olan "Türkiye-İtalya Ekonomik İlişkileri" toplantısına katılacak. Ziyaretin ikinci günüde ise Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un da katılımıyla gerçekleşecek olan "Türkiye'de Özelleştirme Programı ve Türk ve İtalyan Firmaların İşbirliği Deneyimleri" konulu toplantı gerçekleştirilecek. Ziyaret boyunca Türk ve İtalyan firmalar arasında birebir ikili görüşmeler yapılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *