ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Toplantıda belediye ile ESOB İşletmeler müdürlüğünün son bir yıllık çalışmaları üzerinde görüşmeler yapılacak. Belediye Meclisi Haziran dönemi çalışmalarına, bugün saat 15.00’de başlayacaktır.
Belediye Başkanı Esat Kaya Turgay’ın açış konuşması ile çalışmalarına başlayacak olan belediye meclisinde, Haziran 1974 ve Mayıs 1975 tarihleri arasında bir yıllık devreye ait çalışma programı okunacaktır.
Belediye ve ESOB işletmeler müdürlüğüne ait çalışma programı okunduktan sonra, parti gurup sözcüleri programla ilgili görüşlerini açıklayacaklardır.
Görüşmelerden sonra, belediye başkan vekilliği belediye meclis başkan vekilliği, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacaktır.
CHP Belediye Meclisi gurubu dün gece önemli bir toplantı yaptı CHP Belediye Meclisi gurubu, dün gece parti binasında bir toplantı yapmıştır. Belediye Başkanı ile meclis üyelerinin tümünün katıldığı toplantıda, bazı önemli kararlar alınmıştır. Bu arada gurupta, belediye başkan vekilliği encümen üyelikleri ile komisyonlara seçilecek adaylarda belli olmuştur.
Sızan haberlere göre, CHP gurubunda belediye bakan vekilliği için Nail Bilen ile Ahmet Daş aday olmuşlardır. Adayın iki olması nedeniyle, gizli seçim yapılmış ve seçimi Nail Bilen kazanmıştır.
Gizli oyla yapılan seçimler sonunda, belediye meclis başkan vekilliği adaylığını Rauf Yılmazer ve Emin Erdem encümen üyelikleri adaylığını ise Hamit Öztürkmen, A Celal Başkaya ile Mustafa Sabah kazanmışlardır.
CHP belediye meclisi gurup toplantısında ayrıca gurup başkan vekilliğini de Kadir Koçak’ın getirilmesi kararlaştırılmıştır.
CHP gurup toplantısının çok tartışmalı geçtiği öğrenilmiştir.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *