ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Görevden alınan Hadi İlbaş veda mesajı yayınladı

Görevden alınan Hadi İlbaş veda mesajı yayınladı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.08
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.08
Ticaret Bakanlığı’nın emri ile Güneydoğu Birlikleri Genel Müdürlük görevinden alınan Hadi İlbaş bir veda mesajı yayınlamıştır.
Ticaret Bakanlığı’nın emri ile Güneydoğu Birlikleri Genel Müdürlük görevinden alınan Hadi İlbaş bir veda mesajı yayınlamıştır.
Hadi İlbaş’ın Güneydoğu Tarım Satış Kooperatifleri birlikleri personeline hitaben yayınladığı veda mesajı aynen şöyledir.
“Ticaret Bakanlığının emri ile Genel Müdürlük görevinden alınmış bulunuyorum. Bu bir siyasi tercih meselesidir. Üstünde herhangi bir tartışma yapmak gereksizdir.
Güneydoğu’da kaldığım 9 aylık sürede elimden geldiğince bir halk kuruluşu olan kooperatiflerin halka ve ortaklara yararlı olması, birliklerin bu amacı gerçekleştirebilmek için örgütlenmesi, Güneydoğu Birliklerinin içinde bulunduğu çıkmazların çözümü için çaba gösterdim. Yıllardır belli sistemle çalışan kuruluşlarda çok kısa sürede etkili biçimde düşündüklerinizi uygulayabilmek güçtür. Ben de bu güçlükler ve zaman kısalığı yüzünden amaçladığım hedefe tam ulaşamadım.
Hizmet etmek isteyenlere Türkiye’de geniş alanlar vardır. Yıllar öncesi en zor koşullar altında başlattığım ve sürdürdüğüm gerçek halk kooperatifçiliği çalışmalarımı bundan sonrada sürdüreceğim. Bu bakımdan yer değiştirmekle benim üstlendiğim görev bitmeyecektir.
Güneydoğu birliklerine bağlı onbinlerce üreticinin alın teriyle geçindiklerini kooperatifleşmeden çok şeyler beklediklerini düşünerek görevinize içtenlikle, inançla sarılmanız gerekmektedir. Üretici ortaklara karşı bu sizin en kutsal görevinizdir. Güneydoğu Birliklerinde kooperatiflerde görev yapan tüm yöneticilere, personele ve görevi benden devralan Genel müdür Muavinim Sıtkı Kepkep’e başarılar diler, sevgi ve saygılar sunarım.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *