ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hırsızlar bir gecede 3 otomobilin teybini çalıp kaçtılar

Hırsızlar bir gecede 3 otomobilin teybini çalıp kaçtılar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.15
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.15
Çarşı ve mahalle bekçilerinim geceleri görevlerini tam olarak yapmamaları nedeniyle,
Çarşı ve Mahalle Bekçileri, Geceleri Acaba Uyuyorlar Mı?
Çarşı ve mahalle bekçilerinim geceleri görevlerini tam olarak yapmamaları nedeniyle, son günlerde Gaziantep’te hırsızlık olayları yeniden artmıştır.
Çarşı ve mahalle bekçilerinin geceleri belli bir saatten sonra görev yerlerini terk ettiklerini, sabahçı kahvelerinde oturup sohbete daldıklarını ileri süren çevreler, hırsızlık olaylarının artmasından dolayı duydukları endişeyi belirterek <> demişlerdir.
Özel bekçi tutmak isteyen bazı çevreler, durumu ayrıca Gaziantep Valiliği ile İçişleri Bakanlığı’na duyuracaklarını söylemişlerdir.
Bekçilerin görevlerini tam olarak yapıp yapmadıklarının, veya görev yerlerini tam olarak yapıp yapmadıklarının, veya görev yerlerini terk edip etmediklerinin karakol devriye polisleri tarafından kontrol edilmediğini de belirtenler, Emniyet Müdür Vekili Yaşar Burhan’ı konuya ciddiyetle parmak basmasını istemişlerdir.
Öte yandan hırsızlar dün gece üç otomobilin teybini, 2 otomobilinde tekerleklerini söküp kaçmışlardır. Hırsızların dün gece ayrıca Karşıyaka Mahallesinde Cemal Taş’a ait bir dükkân ile Cani Yarış’a ait evi de soydukları bildirilmiştir.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *