ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kayıtlar Eğitim Araçları Merkez Başkanlığı Binasında Yapılıyor

Kayıtlar Eğitim Araçları Merkez Başkanlığı Binasında Yapılıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.15
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.15
Gaziantep’te yaygın yüksek öğretim kurumu için ön kayıtlar, Endüstriyel Meslek Lisesi karşısındaki eğitim
YAYKUR İçin Ön Kayıtlar Dünden İtibaren Başladı
Gaziantep’te yaygın yüksek öğretim kurumu için ön kayıtlar, Endüstriyel Meslek Lisesi karşısındaki eğitim araçları Merkez Başkanlığı Binasında kurulan ön kayıt bürosunda yapılmaktadır.
Ön kayıtlar, Endüstriyel Meslek Lisesi karşısındaki Eğitim Araçları Merkez Başkanlığı binasında kurulan ön kayıt bürosunda yapılmaktadır.
Ön kayıtlar, tatil günleri de dâhil olmak üzere her gün saat 07.30-12.00 ve 13.30-17.00 arasında 30 Aralık günü saat 13.30’a kadar devam edecektir.
Ön kayıt bürosu başkanlığında yapılan açıklamaya göre, YAYKUR programlarına devam edecek öğrenciler, Ziraat Bankasına YAYKUR için yatıracakları 100 liranın makbuzu ve üniversiteler arası seçme sınavı sonuçlarını gösteren puan kartı ile birlikte kayıt bürosuna başvurarak, kayıt bildirgesi alacaklardır. Üniversiteler arası seçme sınavlarına göre hiçbir yüksek öğretim kurumuna girmeye hak kazanmamış öğrenciler YAYKUR’UN teknik, sosyal ve hayati bilimlerine kayıtlarını yaptıracaklardır.
Teknik bilimleri bölümüne kayıt yaptıracaklar: Elektronik, Analiz, Statik, Mekanik, Dinamik, Fizik, Kimya, İstatistik, Metodoloji ve diğer ortak derslerden, sosyal bilimler bölümüne kayıt yaptıracaklar Psikoloji, Sosyoloji, İşletme, Hukuk Başlangıcı, Muhasebe, Metodoloji, Türk Tarihi, Türk Ve Yabancı Dil ve diğer ortak derslerden, hayati bilimler bölümüne kaydını yaptıracaklarda Metodoloji, Fizik, Kimya Biyoloji, Jeoloji, Matematik, İstatistik ve diğer ortak derslerden öğrenim göreceklerdir.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *