ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kızılay yoksul halk için hasta muayene odası açtı

Kızılay yoksul halk için hasta muayene odası açtı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Hasta muayene odasında, yoksul yurttaşlar 20 lira ücretle muayene ve tedavi olacaklar
Hasta muayene odasında, yoksul yurttaşlar 20 lira ücretle muayene ve tedavi olacaklar
Türkiye KızılayDerneği Gaziantep Şubesi, yoksul halkın mütehassıs hekimler tarafından ucuz muayene ve tedavisi için, “Hasta muayene odası” açmıştır.
Kızılay Gaziantep Şube Başkanlığınca bu konuda yapılan açıklamada, istasyon caddesindeki Kızılay binasının alt katında açılan hasta muayene odasında yoksul yurttaşların 20 lira ücret ödeyerek mütehassıs hekimlere muayene ve tedavi olabilecekleri belirtilmiştir. Her gün saat 15.00’da açık tutulacak olan Kızılay Hasta muayene odasın da muayene ve tedavi olarak yoksul hastalara, olanaklar içerisinde ilaç yardımı da yapılacaktır.
12 Ocak gününden itibaren hizmete girecek olan Kızılay hasta muayene odasında, genel cerrahi mütehassısları Dr. Rauf Yılmazer, Dr. Ekrem Özinan, Dr. Mehmet Kelleci, Dr. Halil Kılıçarpat, dahiliye mütehassısları, Dr. Abidin Gürler, Dr. İsmail Hıdırtürk, Dr. Beyhan Barlas, fizik tedavi mütehassıslarıDr. Ziya Bülent Yılmazer, Dr. Ziya Bilgel, çocuk hastalıkları mütehassısı Dr. Ali Saygılı, Dr. Muhittin Korsanlıoğlu ile kadın hastalıkları mütehassısı Dr. Nurten Akkanlar görev almışlardır.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *