ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kum kamyonun altında kalan bir kadın feci şekilde ezilerek öldü

Kum kamyonun altında kalan bir kadın feci şekilde ezilerek öldü
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Mütercim Asım caddesinde dün meydana gelen trafik kazsında, kum kamyonunun altında kalan bir kadın feci şekilde ezilerek ölmüştür.
Saat 10.00 sıralarında şoför Mustafa Gecekuşu yönetimindeki 58 AH 397 plakalı kamyon, Mütercim Asım caddesinden geçerken, Saime Yalnız 40 adlı kadına çarpmış ve arka tekerliğin altına düşen kadın feci şekilde ezilerek ölmüştür.
Kamyonun fazla sürat yapması ve yaya kaldırımına iyice yaklaşması sonunda meydana gelen kazadan sonra, Şoför Mustafa Gecekuşu yakalanarak gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.
Kaza dolayısıyla Mütercim Asım caddesinde trafik bir süre aksamış ve meraklılar, kadının cesedi kaldırılıncaya kadar, kaza yerinden ayrılmamışlardır.
Libya ile olan Ticari ilişkilerimiz artıyor
Libya şehrimizden gıda maddesi almak istiyor. Libya ile olan ticari ilişkilerimiz, gittikçe artmakta ve bu dost ülke bazı ihtiyaç maddelerini Türkiye’den temin etmek istemektedir.
Libya bilhassa şehrimizden gıda maddesi ve konserve almak istemektedir. Libya’nın isteği Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği tarafından, ilgili firmalara temasa geçilmesi istenmiştir..
Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği, Libya’nın Türkiye’den gıda maddesi ve konservenin yanı sıra, kimyevi maddeler, mermer inşaat malzemesi, çimento sanayi buzdolapları ve soğutucular almak istediğini de bildirmiştir.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *